Badrum

En god start på dagen

Det har kommit nya krav på elinstallationer i våtutrymmen och de öppnar upp för nya lösningar. De gamla eluttagen med lock kan bytas ut mot nya tidsenliga eluttag och med fördel kombineras med dimrar och strömbrytare i samma läckra design. Ljussättningen i badrummet ska fylla många syften.

Flexibel belysning som passar alla

Morgonrutinerna, kvällsbadet och städningen kräver olika ljusstyrka och olika typer av brytare. Då är det bra med en flexibel belysning som passar för alla. Och varför inte låta badrummet få en dimmer så att du kan justera ljusstyrkan? Badrummet används av alla familjemedlemmar men inte alla vill ha samma typ av belysning. Ljusbehovet kan också variera med tiden på dygnet. Tidigt om morgonen vill du kanske ha lite dämpad belysning, medan andra tider på dygnet gärna får vara lite starkare. Vi visar dig gärna möjligheterna!

Kombinera dimrar och brytare

Dimrarna kan du kombinera med rörelsesensorer som tänder belysningen automatiskt när du är i närheten av sensorn. Rörelsesensorn monteras tillsammans med dimmern, så att den automatiskt hittar den ljusnivå du har bestämt. Belysningen släcks automatiskt när ingen är i rummet.

Värmestyrning med ELKO

I en svensk genomsnittsbostad går runt 60 procent av den totala strömförbrukningen åt till uppvärmning av huset. Med modern värmestyrning – alltså reglering av uppvärmningen när så behövs – kan förbrukningen minskas med upp till 25 procent. Med en termostat från ELKO kan du enkelt justera värmen. Via termostaten kan du ställa in den temperatur du vill ha, både när du är hemma och när huset står tomt. Genom att sänka temperaturen när du inte är hemma, är du snäll mot miljön samtidigt som du sparar ström.

Designbrytare och vägguttag

Oavsett vilken typ av utrustning du väljer, har ELKO ett brett sortiment i olika färger och utföranden. Hitta favoriten som passar hemma hos dig – vi har garanterat en bra matchning. Det finns ramar i olika färger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. Tänk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomtänkt intryck!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå