Några exempel på våra tjänster

Specialister på Brygg-el

När det kommer till belysning och el på din brygga är det viktigt att planera noggrant redan från början. På Dahlbergs El & Kraft förstår vi vikten av att skapa en säker och effektiv elinstallation som passar dina behov perfekt. Som specialister på brygg-el har vi den expertis och erfarenhet som krävs för att leverera pålitliga lösningar för din brygga.

Vår första prioritet är säkerhet. Våra behöriga elektriker säkerställer att arbetet utförs enligt högsta standard. Vi väljer noggrant ut alla ingående komponenter för att säkerställa att de klarar den extremt tuffa miljön som ofta råder i utsatta hamnområden.

Med Dahlbergs El & Kraft kan du vara trygg med att din brygg-el kommer att fungera pålitligt och säkert under alla förhållanden. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss hjälpa dig att skapa en belysnings- och elinstallation som möter dina krav och förhöjer upplevelsen vid din brygga.

Laddare för El-bil

Ladda din elbil hemma! Oavsett om du är privatperson, företag, bostadsrättsförening, fastighetsägare eller aktör inom offentlig sektor, kan vi erbjuda montage och installation av laddare för elbilar och laddhybrider.

Våra erfarna elektriker hjälper dig genom hela processen, från rådgivning till installation, för att säkerställa att din elbil eller laddhybrid kan laddas säkert och effektivt. Vi samarbetar med marknadsledande leverantörer såsom DEFA, Zaptec och GARO, våra behöriga elektriker säkerställer att det går att ladda din el-bil utan överbelastning av ditt befintliga elnät.

Parkstolpar

Våra leverantörer av parkstolpar är Atelje Lyktan, Louis Paulsen och Fox Belysning som erbjuder parkstolpar för utomhusbelysning som kombinerar estetik, hållbarhet och överlägsen prestanda.

Parkstolpar är som designade med fokus på att skapa en säker och välupplyst miljö samtidigt som de smälter sömlöst in i omgivningen, oavsett om det är för parker, trädgårdar, trottoarer eller andra utomhusområden. Med modern LED-teknik erbjuder vi stolpar med effektiv och energisnål belysning för att minska driftskostnaderna och miljöpåverkan.

Kontakta oss idag så berättar vi mer om hur utomhusbelysning kan förbättra din miljö och skapa en välkomnande atmosfär för alla som besöker ditt område.

Elentreprenad

Om du behöver hjälp med elentreprenad, kan vi definitivt assistera dig. Vilket innebär att vi tar på oss det fulla ansvaret för att installera elen i din fastighet enligt de givna ritningarna.

Vi erbjuder smarta och effektiva helhetslösningar för att säkerställa att ditt projekt blir både estetiskt tilltalande och säkert. Vi närmar oss varje nytt uppdrag med ödmjukhet, medvetna om att förutsättningarna kan skilja sig åt från fall till fall.

Våra tjänster kan omfatta allt från att byta ut befintliga elstammar till att dra om elen i en nyrenoverad affärslokal eller uppgradera befintliga el- och belysningssystem i fabrikslokaler.

Nybyggnads- eller Tillbyggnadsprojekt

Har du planer på en tillbyggnad eller en nybyggnation? Dahlbergs El & Kraft är här för att göra din elinstallation enkel och säker. Vi erbjuder helhetsentreprenader där vi tar ansvar för att dra in elen till din fastighet i enlighet med dina ritningar och behov.

Med vår långa erfarenhet och gedigna fackkunskap kan du lita på att din elanslutning blir säker och pålitlig. Vi på Dahlbergs El & Kraft utför alltid våra arbeten med högsta kvalitet och noggrannhet för att säkerställa att ditt projekt blir korrekt utfört varje gång.

Oavsett om det handlar om en nybyggnation eller en tillbyggnad, kan du lita på Dahlbergs El & Kraft för att leverera pålitliga och effektiva elinstallationer. Kontakta oss idag för att diskutera dina behov och låt oss ta hand om din el med vår kunskap och expertis.

Elarbeten vid renovering

Är det dags för renovering av din bostad eller din företagslokal? Då är det vanligt att även elinstallationerna behöver ses över och uppgraderas. På Dahlbergs El & Kraft tar vi hand om detta åt dig genom att byta ut gamla kablar, uttag och strömbrytare mot moderna CE-märkta produkter som inte bara är säkrare utan även mer miljövänliga.

Utöver att förnya befintliga elsystem kan vi även hjälpa dig med installationen av nya hushållsmaskiner såsom tvättmaskiner, diskmaskiner, handdukstorkar och golvvärme. Med vår erfarenhet och expertis kan du vara säker på att installationen utförs på ett säkert sätt och med hög kvalitet.

Vi på Dahlbergs El & Kraft är stolta över att kunna erbjuda säkra och professionella elinstallationer med en god serviceanda. Våra behöriga elektriker i Stockholm ser till att ditt hem får den uppdatering det behöver, så att du kan känna dig trygg och nöjd med resultatet. Kontakta oss idag för att diskutera dina renoveringsbehov och låt oss hjälpa dig skapa ett säkrare och modernare hem.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå