Om företaget

Dahlbergs El & Kraft ligger i Huddinge, etablerades 1990 och drivs idag av Per Dahlberg. Vi är tio personer i företaget och har mångårig erfarenhet och stor känsla för vår bransch. Vi är huvudsakligen verksamma i Stockholmsområdet och vänder oss i första hand till företag men vi utför även jobb åt privatpersoner och föreningar.

Vår filosofi och vision

I vårt företag strävar vi efter att upprätthålla en hög serviceanda och att skapa långvariga relationer med våra kunder. Vi är stolta över att våra kunder väljer att återkomma till oss med nya och spännande uppdrag, och vi är tacksamma för förtroendet de visar oss.

För oss är det av yttersta vikt att säkerställa att våra arbeten utförs med högsta professionella kompetens. Vi sätter höga krav på att våra elektriker har den expertis som krävs för att genomföra elinstallationer på rätt sätt. Detta är avgörande för både dig som kund och för oss som företag.

Vi strävar också efter att våra projekt ska präglas av hög kvalitet och ett hållbarhets- och miljötänk. Genom att erbjuda lösningar som är både hållbara och säkra bidrar vi till en miljö där ni som kunder kan känna er trygga och där era vardagliga behov blir enklare att hantera.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå