Design

ELKO Plus Option – naturlig stilren design

Strömbrytare och vägguttag är en naturlig del i en bostad, därför är det lika naturligt att se till att produkterna smälter in i hemmets övriga miljö. Kanske vill du att några av dem ska sticka ut lite grand?

Detaljer gör helheten. ELKO Plus innebär ett medvetet och stilsäkert val och är utformad för att vara modern under lång tid framöver. Och serien är formgiven för att kunna variera och anpassa färgen på materialet efter miljö. Men du både ser och känner skillnaden. Det fina samspelet mellan räta och svängda linjer ger en upplevelse av kvalitet.

I tillägg till ELKOs traditionella vita RS serie och till standard ELKO Plus, som finns i vit-, svart- eller aluminiumfärgad plast, finns en rad olika varianter av ramar av bearbetat naturmaterial. Ramarna är försedda med 1, 2, 3, 4 eller 5 hål, samt 1,5 hål för dubbla uttag och kan användas för alla ELKO Plus produkter med lös ram.

Ramar

En ram av skiffer

Inga naturliga material kan fånga ljuset som skiffer. De gråa nyanserna ger lyster och liv i den speciella ytan. Varje ram är unik och noggrant utvald. Den särskilda glimrande ytan reflekterar ljuset i rummet och ändrar upplevelsen i takt med dina rörelser. Ramverket i skiffer bygger 1 mm mer på djupet än andra ELKO Plus-ramar och måste installeras på en plan yta för att inte knäcka skiffret.

Med stålets styrka

Skapa ett annorlunda uttryck med ramar i rostfritt borstat stål runt strömbrytare, dimmer och termostat. Välj mellan ramar med en borstad matt linjär yta, likt ytor på rostfria vitvaror, eller en borstad cirkulär* yta som skapar spännande ljuseffekter och färger. *Levereras endast med ett hål.

Klart som glas

Ett objekt absorberar eller reflekterar ljus. Ljuset kan också gå igenom objektet. Glas som leder ljus ger en speciell effekt och fenomenet kallas överföring. En ram av glas trollar med ljuset och blir en effektfull detalj till ditt ELKO Plus materiel. Låt ramen smälta in i väggen eller bli ett hjälpmedel för bättre synlighet och kontrast från den omgivande väggen.

Sotat glas

Ramarna i svart sotat glas är både elegant och sobert. De är lika fina ”ton-i-ton” med svarta produkter som tillsammans med fjällvita eller aluminiumgrå produkter.

Frostat glas

Glasramen med frostad yta har en svag ton av grönt och påminner av fönsterglas. Nyansen ger en mild kontrast mot väggen och en extra twist till fjällvit ELKO Plus materiel.

Kritvitt frostat glas

Glasramar i kritvitt frostat glas är helt vita, så att färgerna i rummet reflekteras i ramen. Det ger ett mycket rent och diskret uttryck som enkelt kan anpassas till olika stilar och färger. Ett stilfullt och något mer utmanande uttryck är möjligt i kombination med svart elmateriel.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå