Hall & Trappa

Välkommen hem

Hallen är ofta det första rummet du möter när du kommer hem. När du kommer hem till en mörk hall, kan en rörelsesensor tända belysningen automatiskt. Rörelsesensorer kan kombineras med dimrar så att du kan ställa in belysningen efter önskad styrka, rörelsesensorn tänder då belysningen med utgångspunkt från inställd nivå.

Inte alla känner till att elmaterialet från ELKO kan levereras i många olika varianter: allt från traditionell vit plast till ramar i glas, stål och skiffer.

Tänk design och helhet!

ELKOs strömställarserier med ramar i olika utföranden, är en bra bas att utgå ifrån när maninreder sitt hem eller andra miljöer. Det finns ramar i olika färger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. Tänk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomtänkt intryck!

ELKO Bright – Nya lysande möjligheter

I både mörka och ljusa trappor kan det vara lämpligt att montera extra belysning så att trappstegen syns tydligt. Det är naturligtvis inte bara för säkerhetens skull utan också för att få en miljö i trappen som passar med resten av huset. Kanske ser hela rummet större ut om trappen är belyst.

Med ELKO Bright väggarmaturer går det enkelt att montera trappbelysning i samma fina design som strömställare och uttag. Armaturerna passar i vanliga apparatdosor och allra bäst i ELKO Big-Box där också drivdon får plats. Rekommenderad höjd från golv är 25-30cm. De är naturligtvis dimbara och kan också styras av rörelsevakt om belysning bara behövs när man går i trappan.Användningsområdena är många, inte bara i trappor utan kanske även som ren nattbelysning på golv och i korridorer. Kan också med fördel användas som släpljus i exempelvis badrumsmiljöer.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå