Hemmakontor

Trygg och säker arbetsplats

Din arbetsplats hemma ska vara trygg & säker.Det flesta upplever att det finns för få eluttag runt arbetsplatsen. Det gör att många använder sig av förlängningssladdar och förgreningsdosor. Detta ser inte bara trist ut, det kan även utgöra en brandrisk.

En god tumregel är att elektriska apparater som använder mer än 1000 W inte ska anslutas via en förlängningssladd eller förgreningsdosa. Det innebär att element och flyttbara oljeelement alltid bör anslutas till fasta eluttag. Dagens dubbla eluttag kan ofta enkelt ersättas med modeller med flera eluttag, så kallade multiuttag.

USB-laddstation

Skapa en egen laddningsstation för dina laddningsbara enheter. Praktiskt för laddning av mobiler och annan elektronisk utrustning. Ett dubbelt USB-uttag kombinerat med ett vanligt uttag. Detta kan du installera både infällt eller utanpåliggande version.

Skaffa ett trådat hemmanätverk!

Vår användning av media och internet har förändrats dramatiskt. Streaming och nedladdning av film, serier och sport i HD-kvalitet kräver överföringshastigheter som vi inte hade behov av för bara några år sedan.

ELKO Hemmanätverk är trådat och ger dig alla typer av signaler i ett och samma uttag. Internet, skrivare, dvd-spelare, telefoner, tv-apparater och musik. Alla där hemma kan surfa samtidigt utan att det drabbar kvaliteten. Lösningen i sig är leverantörsoberoende, du kan med andra ord använda dig av vilken bredbandsleverantör du vill.

Varför ett trådat hemmanätverk

Varför ha ett trådat hemmanätverk när du har trådlös åtkomst ”överallt”?
Kabel är säkrare, cirka tio gånger snabbare än en trådlös överföring och erbjuder en stabil och hög kapacitet. Medan trådlös överföring påverkas av allt från möbler och väggar till utrustning och konkurrerande radiovågor är kabelns prestanda i det närmaste opåverkad av externa förhållanden.

Ska du bygga hus rekommenderar vi att ELKO Hemmanätverk kommer in tidigt under planeringsstadiet. Då är det enklare att ta hänsyn till hur kabeln skall installeras och vilken typ och antal uttag du behöver.

Tänk design och helhet!

ELKOs strömställarserier med ramar i olika utföranden, är en bra bas att utgå ifrån när man inreder sitt hem eller andra miljöer. Det finns ramar i olika färger av plast, men det finns också ett brett sortiment av ramar i naturmaterial som stål, glas och sten. Tänk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomtänkt intryck!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå