Sovrum

Lugn och ro

Dagen både börjar och slutar i sovrummet. Därför är det extra viktigt med belysning som sätter atmosfären. Oavsett om du bara ska ge sovrummet en ansiktslyftning eller göra en helrenovering, är det mycket du kan göra för att få en lite trevligare och ombonad atmosfär.

Skapa rätt stämning

Ibland räcker det med att göra smärre ändringar. Kanske har du redan en taklampa som du gillar, men tycker att ljuset är för skarpt? Din elektriker kan enkelt byta ut en väggmonterad strömbrytare mot en dimmer. Då kan du justera belysningen efter behov för att få optimala ljusförhållanden. Väljer du dessutom LED-lampor, kan du minska strömförbrukningen med hela 90 procent. Dessa lampor håller dessutom mycket längre.

Ljud i väggarna

Vill du starta dagen till din favoritlåt? Ett bra ljudsystem kan göra underverk för att få en bra start på dagen. ELKO Sound Player 2 är ett inbyggt ljudsystem, där högtalare och subwoofer är infällda i väggar och tak. Spelaren har digitalradio och AUX-anslutning och via Bluetooth kan du strömma dina favoritlåtar från mobilen till spelaren. Enkelt!

Designat för drömmar

Sovrummet ska vara inbjudande och avkopplande. Då är det en fördel att elmaterialet går i ett med resten av stilen i rummet. ELKO Plus-brytarna finns i tre färger: Aluminium, Fjällvit och Svart. Välj den färg som passar bäst och kombinera den med någon av våra olika designramar. De finns i naturmaterial som skiffer, glas och stål. Tänk på att skapa en enhetlighet i din bostad – det ger ett snyggare och mer genomtänkt intryck!

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå